Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

Δημόσιο μήνυμα από τον Γ. Καρατζαφέρη

Το δικό του δημόσιο μήνυμα προς τον Γ. Μανώλη έστειλε χθες και ο Γ. Καρατζαφέρης σημειώνοντας ότι τα ποσοστά του ΛΑ.Ο.Σ. στην Αργολίδα είναι τέτοια που δίνουν τη δυναμική να εκλέξουμε δικό μας βουλευτή στις ερχόμενες εκλογές.

Αφορά τη Ν.Δ.
Ο κ. Καρατζαφέρης, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Mega, αν και υποστήριξε πως «το τι θα κάνει ο κ. Μανώλης δεν είναι θέμα που αφορά τον ΛΑ.Ο.Σ. είναι θέμα το οποίο αφορά την Ν.Δ,», πρόσθεσε ότι μιλά με πολλούς πρώην βουλευτές και των δύο μεγαλυτέρων κομμάτων, οι οποίοι έχουν έρθει κοντά μας και συζητούν.

«Όταν θα διαλυθεί η Βουλή και το επαναλαμβάνω αυτό για να το καταλάβουν ορισμένοι οι οποίοι δείχνουν να μην το αντιλαμβάνονται, όπως οι κ. Αντώναρος και Καραμανλής» πρόσθεσε, «θα μιλήσω με όποιον έρθει να συζητήσει μαζί μου» τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ.

Ερωτηθείς δε για την περίπτωση του κ. Μανώλη, αν και είχε στείλει προηγουμένως το μήνυμα «στην Αργολίδα μπορούμε να εκλέξουμε βουλευτή», απέφυγε να τοποθετηθεί ειδικά λέγοντας: «Δεν θα πάρω αδιακρίτως πρόσωπα τα οποία πιθανά με την πρότερη παρουσία τους έχουν μολύνει το πολιτικό σκηνικό. Θα υπάρξει κρησάρα και θα αποφασίσουμε ποιος θα μπορεί να κατέβει υποψήφιος με το ΛΑ.Ο.Σ».