Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

«Αποκατάσταση της διαφάνειας παντού»

Η προσπάθεια της ηγετικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ να εκτρέψει την προσοχή του ελληνικού λαού από την προφανή αδυναμία του κ. Παπανδρέου να κυβερνήσει αποτελεσματικά, σε αναλώσιμα «θεάματα», καθίσταται πλέον κραυγαλέα και εκθέτει τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος σχετικά με τις αιτήσεις των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για σύσταση εξεταστικών επιτροπών.

Συνεχίζοντας, ο κ. Παναγιωτόπουλος δήλωσε ότι «η Νέα Δημοκρατία δεν έχει να φοβηθεί τίποτα και ζητάει να έρθουν όλα στο φως. Εκείνο, όμως, που δεν θα επιτρέψει, είναι τα ευτελή επικοινωνιακά παιχνίδια, που έχουν ως στόχο τη συγκάλυψη της πραγματικότητας. Ας ασχοληθεί, επιτέλους, ο πρωθυπουργός με τα μεγάλα και επείγοντα ζητήματα του τόπου και ας μην αναζητεί άλλοθι και προσχήματα για την αβουλία, την ατολμία και την αναποφασιστικότητά του».

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Παναγιωτόπουλος, «όταν ο πρωθυπουργός εξεδήλωσε την πρόθεση της κυβερνητικής πλειοψηφίας να πάρει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για τη συγκρότηση εξεταστικών επιτροπών στη Βουλή, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να αποκατασταθεί η διαφάνεια παντού».