Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2009

Νέα κόντρα ανάμεσα σε MIG και AEGEAN

Νέα κόντρα ξέσπασε μεταξύ MIG και AEGEAN για τις αερομεταφορές και το δρομολόγιο Αθήνα- Κωνσταντινούπολη καθώς η Aegean υποστηρίζει ότι πήρε τα δρομολόγια νόμιμα.

Σε ανακοίνωσή της η Marfin, κάνει λόγο για ενδεχόμενη εμπλοκή της υπουργού Εξωτερικών Ντόρας Μπακογιάννη στην παραχώρηση άδειας εκτέλεσης στην Aegean των δρομολογίων και ζητά να ανοίξει ο φάκελος τής Aegean και να εξεταστεί.

Με σκληρή γλώσσα απάντησε η υπουργός Εξωτερικών, Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία τονίζει ότι ο κ. Βγενόπουλος δεν προσκομίζει κανένα στοιχείο που να δικαιολογεί τους ισχυρισμούς και θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Η κα Μπακογιάννη σε δήλωσή της τονίζει πως «ο κ. Βγενόπουλος συνεχίζει την αδικαιολόγητη και απρόκλητη επίθεσή του εναντίον μου. Προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να με εμπλέξει σε έναν επιχειρηματικό πόλεμο στον οποίο είναι προφανές ότι δεν έχω θέση.

Ο κύριος Βγενόπουλος είναι εκπρόσωπος ισχυρών ελληνικών και ξένων επιχειρηματικών συμφερόντων. Σήμερα εκμεταλλεύεται την προεκλογική περίοδο για να εξυπηρετήσει τις επιδιώξεις του. Αρνούμαι να παίξω το παιχνίδι του. Δεν έχω εκβιαστεί και δεν πρόκειται να εκβιαστώ από κανέναν».