Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

Σάλος για την βιομηχανία στημένων πειθαρχικών συμβουλίων στην Γενική Τράπεζα

Βιομηχανία στημένων πειθαρχικών συμβουλίων στην Γενική Τράπεζα Ελλάδος από ψευδοαναφορές προβληματικών διευθυντών.

Αυτοί οι προβληματικοί διευθυντές αντί να τιμωρηθούν και να πάνε σπίτι τους για τα άσχημα αποτέλεσματα που έφεραν στην Τράπεζα και για την κακή και απαράδεκτη συμπεριφορά τους προς συναδέλφους και πελάτες, έχουν το θράσος να κάνουν ψευδοαναφορές, οι οποίες μεταβιβάζονται στους «ημετέρους» της εμπορικής διεύθυνσης και απολύουν με το έτσι θέλω ικανούς υπαλλήλους ακόμη και πολύτεκνους.

Ο κόσμος των πολυτέκνων έχει αναστατωθεί και οι υπάλληλοι της Γενικής Τράπεζας, από πρόσφατο πειθαρχικό συμβούλιο που απέλυσε πολύτεκνο υπάλληλο, ο οποίος έχει διακριθεί για το ήθος του, την εργατικότητά του και έχει πάρει ηθικούς και χρηματικούς επαίνους από την Γενική Τράπεζα..

Η ανωτέρω υπόθεση που «μυρίζει» κακία και θράσος αφορά τον ταμία της ένωσης πολυτέκνων Πειραιά και νήσων.

Δεν είναι τυχαίο το ότι είναι η μοναδική τράπεζα η οποία δεν έχει κερδοφορία, διότι προκειμένου να στηρίξει τα προβληματικά στελέχη της, καταδιώκει και απολύει ικανούς και εργατικούς υπαλλήλους και μάλιστα πολύτεκνους.

Τι θα πράξουν οι αρμόδιοι φορείς ΟΤΟΕ ΓΕΣΕΕ και οι αρμόδιοι υπουργοί της νέας Κυβέρνησης;

Η δικαιοσύνη πρέπει να λάμψει για άλλη μία φορά πρίν ξεσηκωθούν οι πολύτεκνοι και οι σωστοί υπάλληλοι της Γενικής Τράπεζας που ζούν κάτω από το άγχος της ανασφάλειας για το αύριο.