Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

Προφυλακίστηκαν δύο αδέλφια για βιασμό 7χρονης!

Ένα ολόκληρο χρόνο κράτησε η δικαστική διερεύνηση της συγκλονιστικής καταγγελίας που έκανε ένα ανήλικο κορίτσι μόλις 7 χρόνων, για τον βιασμό της από δύο αδέλφια που τότε ήταν ηλικίας μόλις 15 και 17 χρόνων! Οι δικαστικές αρχές αποφάσισαν τελικά να ασκήσουν δίωξη στους φερόμενους ως δράστες, οι οποίοι προφυλακίστηκαν στις φυλακές ανηλίκων στον Αυλώνα!

Η φρικιαστική υπόθεση είχε έρθει στο φως τον Αύγουστο του 2008, όταν η 7χρονη μαθήτρια υπέδειξε τους δύο αδελφούς ως δράστες του βιασμού της… Η κατάθεσή της, αλλά και η γνωμοδότηση του ιατροδικαστή που την εξέτασε, σε συνδυασμό με μια σειρά μαρτυριών, μπήκαν στο μικροσκόπιο των αρχών.

Όλο αυτό το διάστημα, η οικογένεια του θύματος βίωνε ένα ανείπωτο δράμα, καθώς η ανήλικο κόρη της βρισκόταν υπό την επίβλεψη ειδικών επιστημόνων που φρόντιζαν για την ψυχολογική της υποστήριξη. Οι σκηνές φρίκης και τα βασανιστήρια που είχε υποστεί, της άφησαν βαθιά σημάδια στον ψυχισμό της που είναι πολύ δύσκολο να επουλωθούν.

Όπως αποδείχθηκε, όμως, η οικογένεια είχε να αντιμετωπίσει και έναν βρώμικο πόλεμο… Από τότε που κατήγγειλε το περιστατικό, έως σήμερα δέχεται απειλές από αγνώστους, οι οποίοι απειλούν ότι θα τους κάνουν κακό αν δεν πάρουν πίσω την καταγγελία!

Βάσει όλων αυτών των στοιχείων, ο εισαγγελέας Καλαμάτας άσκησε δίωξη με την κατηγορία του βιασμού στα ανήλικα αδέλφια, που σήμερα είναι 16 και 18 χρόνων και τα παρέπεμψε στον ανακριτή. Μετά την απολογία τους, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, προφυλακίστηκαν στις φυλακές ανηλίκων ώσπου να γίνει η δίκη τους.