Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Βόλο και Θεσσαλονίκη

Συνελήφθη την Δευτέρα το απόγευμα από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου, 32χρονος, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 5,7 γραμμαρίων.

Μετά από έρευνες για την υπόθεση αυτή, ακολούθησε συντονισμένη επιχείρηση, σε συνεργασία με προσωπικό ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής Θεσσαλονίκης, κατά την οποία συνελήφθη, στη συμπρωτεύουσα, σε ελεγχόμενη αγοραπωλησία, ένας 22χρονος, καθώς σε έλεγχο που έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του δύο πλαστικές συσκευασίες κοκαΐνης βάρους 2 γραμμαρίων.

Αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, στο πλαίσιο της ίδιας επιχείρησης, συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη λίγο αργότερα και ένας 36χρονος, διότι σε γενόμενο έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του δύο πλαστικές συσκευασίες κοκαΐνης βάρους 2 γραμμαρίων.

Σε νομότυπη έρευνα στο σπίτι του 36χρονου βρέθηκαν επιπλέον οκτώ πλαστικές συσκευασίες κοκαΐνης βάρους 07 γραμμαρίων, 53 τεμάχια αναβολικών χαπιών, ένα πιστόλι με γεμιστήρα που περιείχε φιάλη αερίου, μία αυτοσχέδια πίπα τύπου σωλήνα για χρήση κοκαΐνης.

Οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, όπως και άλλα ευρήματα από το σπίτι του 36χρονου, κατασχέθηκαν από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, που διενήργησε την προανάκριση στην αυτόφωρη διαδικασία.