Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Με κοκαίνη η κόρη του Μπάϊντεν;

Τρίτη, 31 Μάρτιος 2009
Ένας «φίλος» της κόρης του Αντιπροέδρου ΗΠΑ Τζον Μπάϊντεν προσπάθησε να πουλήσει σε εφημερίδα βίντεο που την εμφανίζει να σνιφάρει κοκαίνη σε πάρτι που έγινε αυτό τον μήνα στο Ντελάγουερ.

Δικηγόροι του «πωλητή» έκαναν επίδειξη σκηνών διάρκειας 90΄΄ από βίντεο διάρκειας 43΄στην εφημερίδα New York Post και ζήτησαν αρχικά ως τιμή πώλησης 2 εκατομμύρια δολάρια.

Παρά τη σημαντική μείωση του τιμήματος στα 400.000 δολάρια η εφημερίδα αρνήθηκε να πληρώσει, ενώ έγινε γνωστό ότι μια αμερικανική εταιρεία ΜΜΕ προσέφερε 200.000 και μια άλλη από το εξωτερικό ανέβασε την προσφορά στα 225.000 δολάρια.


Σύμφωνα με τη New York Post στο βίντεο εμφανίζεται μια μελαχρινή κοπέλα που σνιφάρει μια γραμμή από άσπρη σκόνη και μετά μιλά με τον κόσμο που βρίσκεται στο δωμάτιο.

Η νεαρή γυναίκα που φαίνεται να μοιάζει με την 27χρονη Άσλεϊ Μπάϊντεν γνώριζε ότι η σκηνή καταγράφεται από κάμερα και μόνον σε κάποια στιγμή ακούγεται να λέει

«κλείστην επιτέλους τη γ...».

Στη συνέχεια η κοπέλα μιλά για ναρκωτικά, παραπονιέται επειδή η γραμμή της κόκας δεν ήταν αρκετά μεγάλη και αναφέρεται στον πατέρα της.

Η Άσλεϊ εργάζεται σε οργανισμό κοινωνικής πρόνοιας για παιδιά στο Ντελάγουερ και στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας είχε εμφανιστεί δημόσια με τον πατέρα της αρκετές φορές.

Οι δικηγόροι αρνήθηκαν να αποκαλύψουν το όνομα του ανθρώπου που τράβηξε το βίντεο αλλά δήλωσαν ότι είναι φίλος της Άσλεϊ ο οποίος έχει πάει και σε άλλα πάρτι μαζί της όπου υπήρχαν ναρκωτικά.

Μάλιστα δηλώθηκε ότι είχε τραβηχθεί και άλλο βίντεο με χρήση ναρκωτικών τον περασμένο Αύγουστο και ο «φίλος» της Άσλεϊ προσπάθησε να το πουλήσει ανεπιτυχώς.

Τέλος, οι δικηγόροι άφησαν υπονοούμενα και για συμπληρωματικές πληροφορίες που αφορούν στην κόρη του Αντιπροέδρου και χαρακτηριστικά δήλωσαν: «όσο μεγαλύτερη είναι η τιμή τόσα περισσότερα θα αποκαλυφθούν».

Η Άσλεϊ Μπάϊντεν είχε συλληφθεί ως φοιτήτρια το 1999 για κατοχή μαριχουάνας και το 2002 όταν έβρισε αστυνομικό που συνέλαβε φίλο της έξω από μπαρ του Σικάγο, αλλά οι κατηγορίες αποσύρθηκαν μετά τη συγνώμη που είχε ζητήσει.

Είναι κόρη του Μπάϊντεν και της δεύτερης γυναίκας του Τζιλ, ενώ υπάρχουν οι Μπο (40) και Χάντερ (39) από την πρώτη σύζυγο του Αντιπροέδρου, τη Νέϊλια, που σκοτώθηκε σε τροχαίο με την 18 μηνών κόρη τους Ναόμι το 1972.

Ο Αντιπρόεδρος Τζόε Μπάϊντεν υπήρξε ως Γερουσιαστής σταυροφόρος κατά των ναρκωτικών.