Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Νάντια Μπουλέ:Από παρουσιάστρια τραγουδίστρια

Της Λίνας Στάμου

Το 1995 ένα ξανθό κοριτσάκι φαίνεται στην άκρη του τηλεοπτικού πλάνου, κάπου πίσω από τη Ρούλα Κορομηλά. Δεκατέσσερα χρόνια μετά, αυτό το κοριτσάκι έχει πια μεγαλώσει και ήρθε για να μείνει. Με τον δικό της τρόπο, με τους δικούς της κανόνες. Η πολυτάλαντη νεαρή γυναίκα, που είναι μόλις 25 ετών,έχει αποδείξει ότι μπορεί να καταπιαστεί με πολλά και να τα καταφέρνει εξίσου καλά. Μόλις 11 χρόνων και όντας μέλος της παιδικής χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου, έκανε την εμφάνισή της σε ένα από τα μεγαλύτερα σόου που παρουσίαζε τότε η Ρούλα Κορομηλά.

Οπως έχει δηλώσει σε συνέντευξή της, ζήτησαν από κάποια παιδιά που ήταν στη χορωδία να κάνουν ένα δοκιμαστικό προκειμένου να πλαισιώσουν τη Ρούλα σε μια καινούρια εκπομπή που θα προβαλλόταν τότε στο MEGA. Ακόμα και τώρα, παρόλο που έχουν περάσει πολλά χρόνια, θυμάται την παρουσία της Ρούλας την ώρα της οντισιόν: «Ηταν τόσο δυναμική και ταυτόχρονα τόσο άμεση και γλυκιά που δεν μπορούσες να μην την παρατηρήσεις. Είχε πολύ άγχος, γιατί την είχαν βάλει να τραγουδήσει, να χορέψει και να παρουσιάσει κάποια θέματα»!

Η Νάντια τότε είχε πει ένα κομμάτι της Ελένης Δήμου, «Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια». «Δεν θυμάμαι τι μου είπε όταν τέλειωσα το τραγούδι μου, αλλά στο στούντιο μου έλεγε πάντα: ‘’Είσαι πολύ εκφραστική, αλλά δεν πρέπει να κάνεις τόσο πολλές γκριμάτσες, γιατί στην τηλεόραση δεν βγαίνει καθόλου ωραίο αυτό’’». Το κορίτσι μεγάλωσε και δεν άργησε να έρθει η πρόταση από τον μουσικό τηλεοπτικό σταθμό MAD, όπου και παρουσίαζε μουσική εκπομπή για τέσσερα χρόνια.

Παράλληλα, ενώ συνέχιζε τις σπουδές της στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα ΜΜΕ, ήρθε και η πρόταση από το ΑLTER για την εκπομπή lifestyle με συμπαρουσιαστή τον Νίκο Παπαδάκη. Δύο χρόνια αργότερα εμφανίστηκε στον «Ομορφο κόσμο το πρωί» με παρουσιαστή τον έρωτα της ζωής της, Γρηγόρη Αρναούτογλου. Στο πλευρό του Γρηγόρη έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό και ένα ακόμα ταλέντο της, αυτό της τραγουδίστριας. Η Νάντια Μπουλέ εξέπληξε τους πάντες με τις φωνητικές της ικανότητες, που, απ’ ό,τι φάνηκε, δεν άφησαν ασυγκίνητο ούτε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, μια και την ερωτεύτηκε ακόμη περισσότερο όταν την άκουσε να τραγουδάει στα πλατό της εκπομπής.

Η Νάντια μπορεί να μεγάλωσε,αλλά δεν σταμάτησε να παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής και ορθοφωνίας όλα αυτά τα χρόνια προκειμένου να δημιουργήσει το έδαφος για τέτοιες ερμηνείες.

Η Νάντια όμως δεν έριξε βέλος μόνο στην καρδιά του Γρηγόρη, αλλά και στο επιχειρηματικό δαιμόνιο του Θεσσαλονικιού επιχειρηματία Βασίλη Γκόγκου,ο οποίος στο άκουσμα της φωνής της είχε την πρόταση στο τσεπάκι. Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας Βασίλης Γκόγκος, ο οποίος διατηρεί τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα στη συμπρωτεύουσα, μεταξύ των οποίων και το «Politia», όπου εμφανίζεται η Δέσποινα Βανδή, πρότεινε στη Νάντια να εμφανιστεί τον Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη σε ένα από τα μαγαζιά του, στο πλευρό της Ελευθερίας Αρβανιτάκη.

Να επισημάνουμε ότι η Νάντια λατρεύει την έντεχνη μουσική και τις μικρές μουσικές σκηνές αντί για τα μεγάλα λαϊκά σχήματα - άλλωστε αυτό είναι και το ρεπερτόριο που ταιριάζει στη φωνή της. Ο επιχειρηματίας Βασίλης Γκόγκος βρίσκεται σε συζητήσεις αυτή την περίοδο με τη νεαρή παρουσιάστρια.

Φυσικά τον επιχειρηματία γνωρίζει πολλά χρόνια και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάντια πάντα συμβουλεύεται τον σύντροφό της. Φέτος, αν και είχε τηλεοπτικές προτάσεις, αρκέστηκε στο να κάνει μόνο ραδιοφωνική εκπομπή, το ίδιο και ο Γρηγόρης. Ας περιμένουμε, λοιπόν, μέχρι τον Φεβρουάριο να δούμε το παρθενικό ντεμπούτο της Νάντιας Μπουλέ στη συμπρωτεύουσα, στο πλευρό της μεγάλης ερμηνεύτριας Ελευθερίας Αρβανιτάκη.