Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

Είναι μία από τις μεγαλύτερες απάτες, που απειλεί ολόκληρη την ανθρωπότητα

Τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου ανοίγουν τα κέντρα εμβολιασμού στα νοσοκομεία.

Βάλτε STOP στην κινδυνολογία του ιού της γρίπης.

Τα απολύτως ελεγχόμενα από την άρχουσα ΕΛΙΤ ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης), έχουν λάβει μιά εντολή: Να προκαλέσουν τόσο μεγάλο πανικό, όσο χρειάζεται ώστε να κάνουν τον κόσμο όχι απλά να δεχτεί, αλλά να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ τον επερχόμενο εμβολιασμό, που θα είναι "για το δικό του καλό φυσικά".

Όλο αυτό έχει προσχεδιαστεί. Ο ιός της γρίπης είναι ένας ιός του εργαστηρίου και το εμβόλιο/αντίδοτό του έχει κατασκευαστεί εδώ και πολύ καιρό.

Βασικός σκοπός αυτού του καλά ενορχηστρωμένου σχεδίου, είναι η παρεμπόδιση της εξέλιξης του DNA μέσω του φόβου και επιπλέον η αποσταθεροποίηση του σώματος νοητικά, συναισθηματικά και βιολογικά, που θα επιτευχθεί με την εξασθένιση του ανοσοποιητικού συστήματος, μόλις το εμβόλιο με τον ιό επιτεθεί στο σώμα.

Με άλλα λόγια κάνουν ότι είναι δυνατόν για να μας κρατήσουν "κοιμισμένους" και ανόητους αρκετά, ώστε να συνεχίσουμε να αποτελούμε καλοί και συνεργάσιμοι σκλάβοι τους για πολύ καιρό ακόμη.

Δεν υπάρχει τίποτε το ανησυχητικό με αυτό τον ιό. Δεν δημιουργήθηκε για να μας κάνει πραγματικά κακό. Άν το έκανε, τότε θα έθετε σε κίνδυνο και τους ίδιους τους εμπνευστές του. Δεν θέλουν κάτι τέτοιο φυσικά. Αυτό που θέλουν είναι να πειστούμε ότι πρόκειται για πραγματική απειλή, ώστε να δεχτούμε το εμβόλιο το οποίο αποτελεί την πραγματική απειλή. Οι ίδιοι φυσικά δεν πρόκειται να κάνουν ΠΟΤΕ αυτή την ένεση.

Ακόμη και αν δεχτούμε τα ακριβή στοιχεία που μας δίνουν τα ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης), μπορεί έυκολα κανείς να διαπιστώσει ότι ο αριθμός των προσβληθέντων που παρουσιάζουν ανησυχητικές παρενέργειες, είναι σχεδόν μηδαμινός αναλογικά με τον τεράστιο αριθμό των συνολικών κρουσμάτων.

Όσον αφορά τον δευτερεύοντα σκοπό αυτού του σχεδίου, είναι φυσικά το τεράστιο κέρδος. Δεκάδες δισεκατομύρια ευρώ θα αποκομίσουν οι σιωνιστικές φαρμακευτικές εταιρείες μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα.

Η επιλογή είναι του καθενός μας. Όποιος θέλει μπορεί να αγνοήσει αυτή την πληροφορία ή να δεί τι κρύβεται πίσω από αυτή την ιστορία και να μην επιτρέψει να εμβολιαστεί αυτός και η οικογένειά του, ενημερώνοντας ταυτόχρόνα όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους σχετικά με αυτή την μεγάλη απάτη!

Πολύ σύντομα θα σας έχω και περισσότερες πληροφορίες για τις παρενέργειες του εμβολίου.