Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Εγκατάσταση βιολογικού καθαρισμού στην Θεραπευτική Κοινότητα ΝΟΣΤΟΣ Σαλαμίνας

Ένα σημαντικό περιβαλλοντικό έργο που ταυτόχρονα αποτελεί και σημαντικό βήμα στο δρόμο της κοινωνικής αλληλεγγύης, υλοποίησε η Νομαρχία Πειραιά.

Πρόκειται συγκεκριμένα για το έργο της κατασκευής βιολογικού καθαρισμού λυμάτων της θεραπευτικής κοινότητας ΝΟΣΤΟΣ στα Σελήνια Σαλαμίνας, του οποίου ο συνολικός προϋπολογισμός ανήλθε στα 100.000 €, με χρηματοδότηση από ίδια έσοδα της Νομαρχίας Πειραιά.

Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας τόνισε ότι «Η απόφασή μας να διαθέσουμε 100.000 ευρώ από ιδία έσοδα της Νομαρχίας Πειραιά για την βελτίωση των υποδομών της θεραπευτικής μονάδας ΝΟΣΤΟΣ στα Σελήνια Σαλαμίνας, υποδηλώνει την ισχυρή θέλησή μας να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι συνάνθρωποί μας για να στηρίξουν όλους όσους έχουν διαβεί τον δύσκολο και επικίνδυνο δρόμο των ναρκωτικών.

Ειλικρινά χαιρόμαστε που παρά την δύσκολη οικονομικά περίοδο που διανύουμε, καταφέραμε να κάνουμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα στο δρόμο της κοινωνικής αλληλεγγύης, παραδίδοντας ταυτόχρονα στους συμπολίτες μας στη Σαλαμίνα ένα έργο φιλικό προς το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής του νησιού».